Vähähiilihydraattinen pitsa

Pohja:
1 prk maitorahkaa
3 munaa
2 rkl mantelijauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
150g juustoraastetta

Täytteet:
500 g jauhelihaa
400g tomaattimurskaa
1 prk tonnikalaa
150 sinihomejuustoa
puolikas punasipuli
100g juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki37g20kcal3.1g1.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.6g22kcal0.8g0.2g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Edam juusto23g63kcal7g0g4g0g
Jauheliha, sika-nauta 73g162kcal12.8g0g12.4g0g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Tonnikala vedessä 22g23kcal4.9g0g0.3g0g
Sinihomejuustokastike, rasva-jauhosuurus 22g44kcal1.7g1.2g3.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Edam 24% (Arla)15g47kcal3.8g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g890kcal75.8g18.4g56.8g2.6g
Valittu annoskoko285g445kcal37.9g9.2g28.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna143g223kcal19g4.6g14.2g0.7g
Arvot/100g100g156kcal13.3g3.2g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389035