Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g68g10kcal1.2g0.5g0.3g1.4g
Mango (tuore)56g38kcal0.3g8.6g0.2g1.2g
Avokado, kuorittu, kivetön 68g134kcal1.8g0.5g13.1g4.5g
Verigreippi, annos 250g56g29kcal0.5g7.4g0.1g1.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g28g254kcal0g0g28.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g8.5g8.5kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g948kcal7.8g38g83.8g16.4g
Valittu annoskoko286g474kcal3.9g19g41.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna143g237kcal2g9.5g21g4.1g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037