Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 19g5.7kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen8.4g3.4kcal0.2g0.8g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g9g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g188g71kcal2.1g15.6g0.2g3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)19g31kcal0.6g0.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g244kcal6.8g37.6g7.2g7.4g
Valittu annoskoko286g122kcal3.4g18.8g3.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna143g61kcal1.7g9.4g1.8g1.9g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.6g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792