Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g74g171kcal5g31.1g1.3g10.4g
Tonnikala vedessä 52g55kcal11.8g0g0.8g0g
Tomaatti 94g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)26g71kcal7.9g0g4.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.6g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Becel kevyt margariini 5g11g36kcal0.2g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g728kcal52.6g70.2g22.2g24.8g
Valittu annoskoko286g364kcal26.3g35.1g11.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna143g182kcal13.2g17.6g5.6g6.2g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.9g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778