Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 511g149kcal4.8g23g2g9.7g
Herkkusieni 225g36kcal4.7g0.7g0.7g3.4g
Tomaattimurska 601g177kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Katkarapu 300g205kcal43.4g0g3.3g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 150g449kcal27g1.8g37.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty901g1261kcal46.5g251.9g6.1g30.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5700g4662kcal265.4g636.8g102.4g116g
Valittu annoskoko2850g2331kcal132.7g318.4g51.2g58g
Annoskoko puolitettuna1425g1166kcal66.4g159.2g25.6g29g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753