Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 341g2929kcal4.2g0g329.3g0g
Vesi1916g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g228g790kcal13.7g170.6g3.2g5.5g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g359g1221kcal7.2g10.8g125.7g0g
Maustepippuri, annos 1g2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g9934kcal52.2g370.2g917g16g
Valittu annoskoko2856g4967kcal26.1g185.1g458.5g8g
Annoskoko puolitettuna1428g2484kcal13.1g92.6g229.3g4g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522