Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sokeri 26g103kcal0g25.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Vispikerma Flora 20%50g110kcal1.5g2.5g10g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Mansikka 40g19kcal0.2g3.4g0.1g0.8g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)50g30kcal0.2g6.5g0.2g1g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g886kcal28.6g118g30.4g5.4g
Valittu annoskoko286g443kcal14.3g59g15.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna143g222kcal7.2g29.5g7.6g1.4g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653