Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g120g156kcal25.2g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Voimariini normaalisuolainen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g373kcal51.6g4.6g16g0.6g
Valittu annoskoko287g187kcal25.8g2.3g8g0.3g
Annoskoko puolitettuna143g93kcal12.9g1.2g4g0.2g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480