Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g75g81kcal18g0.7g1.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g75g51kcal1.2g11.2g0.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g37g15kcal0.4g3g0.1g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g15g54kcal4g7.8g0.4g1.3g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g3g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.2g5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g418kcal47.6g47.4g4.2g2.8g
Valittu annoskoko287g209kcal23.8g23.7g2.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna143g105kcal11.9g11.9g1.1g0.7g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.3g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424928