Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 109g49kcal0.8g6.8g0g6.6g
Porkkanaraaste 200g109g30kcal0.7g5.8g0.2g2.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g66g256kcal0g64.3g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g2.4g15kcal0.2g1.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g697kcal3.4g156.6g2g18.6g
Valittu annoskoko287g349kcal1.7g78.3g1g9.3g
Annoskoko puolitettuna143g174kcal0.9g39.2g0.5g4.7g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669