Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1749g2903kcal332.2g0g174.8g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Sipuli (kuorittu)325g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 500g321kcal16g24.1g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 250g356kcal31.2g0.7g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g7878kcal768g81g498g11g
Valittu annoskoko2860g3939kcal384g40.5g249g5.5g
Annoskoko puolitettuna1430g1969kcal192g20.3g124.5g2.8g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689