Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 439g627kcal54.9g1.3g45g0g
Sokeri 255g1033kcal0g254.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g891kcal26.4g181.7g3.1g9.1g
Vispikerma Flora 20%499g1098kcal15g25g99.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki499g280kcal42.4g25g1g0g
Mansikka 399g186kcal2g33.5g0.8g7.6g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)499g300kcal2.5g64.9g2.5g10.5g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g8862kcal287.4g1179g304.4g54.4g
Valittu annoskoko2860g4431kcal143.7g589.5g152.2g27.2g
Annoskoko puolitettuna1430g2215kcal71.9g294.8g76.1g13.6g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653