Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1801g641kcal2.9g128.1g1.6g36g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 214g1517kcal0.8g0g171.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g338g1317kcal0.7g327.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.5g1.8g5.1g
Kaurahiutaleita(lidl)225g788kcal31.5g126.1g15.5g22.5g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g113g687kcal28.1g15.8g56.3g8.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.3g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g10930kcal158.2g1404.6g492.8g144g
Valittu annoskoko2862g5465kcal79.1g702.3g246.4g72g
Annoskoko puolitettuna1431g2733kcal39.6g351.2g123.2g36g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258