Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu180g226kcal19.7g0.5g16.2g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g598g197kcal19.7g29.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 438g1501kcal44.6g306.2g5.2g15.3g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g45g296kcal0g0g33.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki374g209kcal31.8g18.7g0.7g0g
Vesi598g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g150g120kcal29.9g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Oltermanni 17%307g828kcal92g0g52.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g7225kcal516.6g710.6g248.8g30.6g
Valittu annoskoko2862g3613kcal258.3g355.3g124.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna1431g1806kcal129.2g177.7g62.2g7.7g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339