Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)2317g5329kcal231.7g150.6g417g2.3g
Amerikan pekoni 1viipale228g729kcal27.3g0g68.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original40g28kcal1.6g3.2g1.2g1.2g
Ketsuppi, euro shopper72g72kcal0.7g16.5g0.4g0.9g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5728g12479kcal534.2g361.6g975g19.2g
Valittu annoskoko2864g6240kcal267.1g180.8g487.5g9.6g
Annoskoko puolitettuna1432g3120kcal133.6g90.4g243.8g4.8g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281