Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1332g1678kcal146.5g4g119.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g69.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki533g426kcal69.3g10.7g10.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g266g959kcal74.6g5.3g71.9g0g
Kebabliha 533g1163kcal132.5g0g70.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5728g9772kcal853.8g52g686g0g
Valittu annoskoko2864g4886kcal426.9g26g343g0g
Annoskoko puolitettuna1432g2443kcal213.5g13g171.5g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159