Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1001g762kcal18.8g155.2g2g10g
Lenkki, kevyt sininen HK1001g1702kcal100.1g100.1g100.1g1g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%661g1058kcal17.8g17.8g99.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5728g7153kcal278.6g565.4g403.2g28.8g
Valittu annoskoko2864g3576kcal139.3g282.7g201.6g14.4g
Annoskoko puolitettuna1432g1788kcal69.7g141.4g100.8g7.2g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335