Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 399g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 798g2559kcal213.7g0g191.1g0g
Paprika, punainen299g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g399g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Maizena maissitärkkelys60g210kcal0.5g52.1g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Tomaattimurska Eldorado778g156kcal9.3g27.2g0.8g10.9g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl100g359kcal2g2.7g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5728g6919kcal462.6g224.6g465.6g50.2g
Valittu annoskoko2864g3459kcal231.3g112.3g232.8g25.1g
Annoskoko puolitettuna1432g1730kcal115.7g56.2g116.4g12.6g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616