Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Vispikerma Flora 20%500g1100kcal15g25g100g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Mansikka 400g186kcal2g33.6g0.8g7.6g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)500g300kcal2.5g65g2.5g10.5g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5730g8877kcal288g1180.8g305g54.4g
Valittu annoskoko2865g4439kcal144g590.4g152.5g27.2g
Annoskoko puolitettuna1433g2219kcal72g295.2g76.3g13.6g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653