Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino750g2624kcal97.4g502.2g18.7g45g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 600g1922kcal160.5g0g143.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1169g491kcal18.7g100.6g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)102g122kcal3.1g4.2g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5736g11024kcal621.2g1215.4g398.2g90g
Valittu annoskoko2868g5512kcal310.6g607.7g199.1g45g
Annoskoko puolitettuna1434g2756kcal155.3g303.9g99.6g22.5g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511