Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 999g1108kcal216.2g0g26g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 699g493kcal2.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5736g3555kcal450.4g55g61.6g18.2g
Valittu annoskoko2868g1778kcal225.2g27.5g30.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna1434g889kcal112.6g13.8g15.4g4.6g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003