Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 22g6.7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 150g42kcal1.8g6.1g0.3g3.2g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g615kcal36.4g15.8g43.6g7.2g
Valittu annoskoko287g308kcal18.2g7.9g21.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna144g154kcal9.1g4g10.9g1.8g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878