Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 188g367kcal35.1g0g25.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g78g86kcal1.8g3.1g7.8g0g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g920kcal75.4g7.2g66.6g0.8g
Valittu annoskoko288g460kcal37.7g3.6g33.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna144g230kcal18.9g1.8g16.7g0.2g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676