Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g50g8.5kcal0.2g1.2g0.3g0g
Sipuli, paistettu 40g41kcal0.5g1.9g3.3g0.7g
Pekoni, paistettu 70g361kcal11.5g0g35.5g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g23g34kcal4.1g0.2g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g1620kcal36.6g12.6g160.2g1.4g
Valittu annoskoko288g810kcal18.3g6.3g80.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna144g405kcal9.2g3.2g40.1g0.4g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.2g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776