Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g25g98kcal0g24.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g250g73kcal2.2g13.5g1g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g340kcal4.4g76g2g11.4g
Valittu annoskoko288g170kcal2.2g38g1g5.7g
Annoskoko puolitettuna144g85kcal1.1g19g0.5g2.9g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325