Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore700g70kcal4.2g11.8g0.7g4.9g
Tomaatti 875g199kcal4.9g30.2g2.6g12.2g
Paprika keltainen 595g179kcal5.6g30.3g1.2g11.9g
Fetajuusto Apetina 8 %350g525kcal56g0g28g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g350g928kcal98g0g59.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5740g3802kcal337.4g144.6g184g58g
Valittu annoskoko2870g1901kcal168.7g72.3g92g29g
Annoskoko puolitettuna1435g951kcal84.4g36.2g46g14.5g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720