Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g560g953kcal112.1g0g56g0g
Voi 74g539kcal0.9g0.3g60.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.7g1.1g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 840g0kcal0g0g0g0g
Voi 78g569kcal0.9g0.3g63.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 700g299kcal23.7g33.6g7g0g
Juustoraaste emmental punaleima245g956kcal71.1g0g73.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras280g981kcal36.4g196.1g4.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5740g9216kcal508.8g588g532g23.2g
Valittu annoskoko2870g4608kcal254.4g294g266g11.6g
Annoskoko puolitettuna1435g2304kcal127.2g147g133g5.8g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594