Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1600g678kcal157g6.4g1.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1040g1384kcal87.8g183g20.8g52g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5744g5242kcal495.8g393.4g157.2g108.2g
Valittu annoskoko2872g2621kcal247.9g196.7g78.6g54.1g
Annoskoko puolitettuna1436g1311kcal124g98.4g39.3g27.1g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698