Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 347g96kcal4.1g14.1g0.7g7.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g107g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g262g499kcal42g1.3g36.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Lehtiselleri 18g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g304g182kcal4.6g39.5g0.3g2.7g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5747g1670kcal105g131.8g76.2g29.2g
Valittu annoskoko2873g835kcal52.5g65.9g38.1g14.6g
Annoskoko puolitettuna1437g417kcal26.3g33g19.1g7.3g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472