Rijkardon toinen jauheliha kastike

1. Pilko tomaatit ja poisto niiden sisällys.

2. Lisää tomaattejen joukkoon oliiviöljyä 10g.
3. Mausta oman maun mukaan (esim.

pizzamauste, basiliga, oreganoa, valkosipulijauhetta)

4. Mittaa vettä n. 5 dl ja lisää siihen heti kylmiltään n. 3 rkl vehnäjauhoja ja sekoita hyvin (ettei tule ylläreitä tai paakkuja)

5. Jauheliha pannulle ja lihan maustamiseen jauhelihamaustetta.

6. Kun jauheliha on paistunut lisää vesi/vehnäjauho sekoitus sekoita hyvin ja kun on hyvin sekoitettu lisää jos tarve vaatii niin lihaliemikuutio.

syö ja nauti!

sipulia voi myös paistaa ja mutta, kun tein tämän niin ei ollut juuri sipulia damn me! näillä mennään!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1150 grammaa

Rijkardo666
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1000g1700kcal200g0g100g0g
Flora ruoka kevyt & paksu625g375kcal6.2g28.1g25g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1250g500kcal13.7g90g6.2g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5750g5150kcal439.8g236.2g262.4g35g
Valittu annoskoko2875g2575kcal219.9g118.1g131.2g17.5g
Annoskoko puolitettuna1438g1288kcal110g59.1g65.6g8.8g
Arvot/100g100g90kcal7.6g4.1g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230227