Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 2400g623kcal37.4g84g4.8g45.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 200g71kcal0.3g14.2g0.2g4g
Neilikka, annos 4g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 40g8.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5752g1705kcal80.8g262.4g11g106g
Valittu annoskoko2876g852kcal40.4g131.2g5.5g53g
Annoskoko puolitettuna1438g426kcal20.2g65.6g2.8g26.5g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939