Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 90g178kcal2.4g0.7g17.4g6g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g172g163kcal8.6g25.8g2.6g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.7g2.6kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g885kcal22.6g55.2g61.4g12.6g
Valittu annoskoko288g443kcal11.3g27.6g30.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna144g221kcal5.7g13.8g15.4g3.2g
Arvot/100g100g154kcal3.9g9.6g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173