Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 37g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Lohipakaste PIRKKA150g270kcal29.9g0g16.5g0g
Mustapippuri 2.4g6.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 11g74kcal0g0g8.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 37g13kcal1.1g1.8g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl37g32kcal0.5g1.6g2.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g891kcal67.4g27.4g55.6g3.6g
Valittu annoskoko288g445kcal33.7g13.7g27.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna144g223kcal16.9g6.9g13.9g0.9g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124