Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g121g881kcal1.2g1.2g96.6g0g
Sokeri 34g139kcal0g34.2g0g0g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g368kcal10.9g75.1g1.3g3.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)19g41kcal0.1g10g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g2903kcal24.6g251.4g195.8g8.2g
Valittu annoskoko288g1451kcal12.3g125.7g97.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna144g726kcal6.2g62.9g49g2.1g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.6g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591