Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g47g28kcal4.7g2g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 12g44kcal0g0.6g4.7g0g
Sokeri 40g161kcal0g39.6g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g37g161kcal1.8g24.6g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.2g0.4g1.1g
Kaurahiutale 84g314kcal12.2g47.8g6.1g8.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1676kcal46g282.4g34.6g19g
Valittu annoskoko288g838kcal23g141.2g17.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna144g419kcal11.5g70.6g8.7g4.8g
Arvot/100g100g291kcal8g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337333