KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore227g442kcal42.4g0g30.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kanamuna, paistettu (pirkka)19g42kcal2.5g0.1g3.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 11g56kcal0g0g6.3g0g
Piparjuuri, annos 10g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1102kcal90.8g3.6g81g1.8g
Valittu annoskoko288g551kcal45.4g1.8g40.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna144g276kcal22.7g0.9g20.3g0.5g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715