Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 86g195kcal16.3g0g14.6g0g
Paprika punainen 107g31kcal1g4.8g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g43g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Polar 10% (Valio)22g45kcal6.9g0g2.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 6.4g4.9kcal0.3g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g588kcal50.6g17.2g34.4g6.4g
Valittu annoskoko288g294kcal25.3g8.6g17.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna144g147kcal12.7g4.3g8.6g1.6g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051