Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g22g76kcal4.6g13.8g0.2g3.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Sieni tatti, hapero 94g26kcal1.7g2.7g0.5g1.8g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g9g28kcal0.6g5.4g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g22g86kcal7g0g6.3g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g821kcal32.6g53.6g50.6g13.2g
Valittu annoskoko288g411kcal16.3g26.8g25.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna144g205kcal8.2g13.4g12.7g3.3g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144