Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 91g108kcal20.1g0g3g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.5g39kcal0.1g0.1g4.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)55g47kcal0.5g1.9g3.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g8.8g32kcal0.1g7.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g465kcal42g20.6g23g0.8g
Valittu annoskoko289g233kcal21g10.3g11.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna144g116kcal10.5g5.2g5.8g0.2g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391