Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu84g122kcal13.9g1.3g7.2g2.1g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g4.7g8.4kcal0.1g2g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g4.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Hunaja 6.2g21kcal0g5g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Parsa puhdistettu 78g25kcal2.3g1.6g0.5g2.7g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.7g18kcal0.7g0.2g1.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g530kcal35.8g31g27.6g15g
Valittu annoskoko289g265kcal17.9g15.5g13.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna144g132kcal9g7.8g6.9g3.8g
Arvot/100g100g92kcal6.2g5.4g4.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927