Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)31g108kcal6.6g0.3g9.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]21g69kcal5.6g0g5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g81g28kcal1.1g4.9g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.4g0.8g2.4g
Kuivahiiva, annos 11g2.3g8.2kcal1g0.9g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana577g900kcal42.4g108.8g30.8g5.2g
Valittu annoskoko289g450kcal21.2g54.4g15.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna144g225kcal10.6g27.2g7.7g1.3g
Arvot/100g100g156kcal7.3g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744