Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g83g292kcal10.7g58.1g1.6g2.7g
Paistijauheliha, snellman83g142kcal10g0g8.3g0g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g94g152kcal7.9g11.3g7.4g4.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit26g34kcal0.8g0.5g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g1276kcal58.8g139.8g45.6g14.2g
Valittu annoskoko289g638kcal29.4g69.9g22.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna144g319kcal14.7g35g11.4g3.6g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716