Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.7g0.2g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 66g225kcal6.7g45.9g0.8g2.3g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g22g57kcal6.6g0.4g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g840kcal37.6g138.2g13.4g7.8g
Valittu annoskoko289g420kcal18.8g69.1g6.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna144g210kcal9.4g34.6g3.4g2g
Arvot/100g100g146kcal6.5g23.9g2.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192