Lasagne a la Ropelli ketsuppiin

Ruskista jauheliha ja lisää siihen ketsuppi, suola, currytahna vesi ja kaura ruokaan.

Hauduta hetki.

Laita voideltuun vuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä.

Anna vetäytyä hetken.

Paista uunissa ensin 225 n. 20 min. ja vähennä lämpöä 175 asteeseen ja anna vielä olla uunissa 20-30 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha123g204kcal23.3g0g12.3g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g0.9g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Korianteri, annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g18g4.6kcal0.2g0.8g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Aceto balsamico di modena del duca (Aceto balsamico del duca di adriano gros), annos 10g2.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1.3g4.5kcal0g1.1g0g0g
Siirappi, tumma1.3g4.1kcal0g0.9g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g44g66kcal0.4g2.6g5.7g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g30g102kcal3.6g20g0.2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g794kcal55.6g55g36.6g5.4g
Valittu annoskoko289g397kcal27.8g27.5g18.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna145g198kcal13.9g13.8g9.2g1.4g
Arvot/100g100g137kcal9.6g9.5g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445694