Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)281g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.2g0.3g1.2g
Herkkusieni 113g18kcal2.4g0.3g0.4g1.7g
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali563g119kcal6.8g19.1g1.1g11.8g
Adzika kaste 220ml28g46kcal1.7g7.3g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl39g354kcal0g0g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g1591kcal49.8g142g87.6g54.4g
Valittu annoskoko2880g795kcal24.9g71g43.8g27.2g
Annoskoko puolitettuna1440g398kcal12.5g35.5g21.9g13.6g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149