Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1082g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 97g861kcal0g0g97.3g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g20g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 18g0.5kcal0.1g0g0g0g
Auringonkukansiemen 180g1070kcal41.5g22.7g89.2g10.8g
Kauralese 108g389kcal19.5g49.3g8.3g18.9g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.4g0.1g0.3g
Soijarouhe, vaalea 63g243kcal24.3g29.2g1.5g6.4g
Vehnäjauho puolikarkea 703g2412kcal71.6g492.1g8.4g24.6g
Grahamjauho 595g1951kcal62.8g361.1g13.1g58.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g13883kcal441.8g1913.6g435.8g239.8g
Valittu annoskoko2880g6942kcal220.9g956.8g217.9g119.9g
Annoskoko puolitettuna1440g3471kcal110.5g478.4g109g60g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785