Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät1067g3989kcal138.7g736g64g64g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g1813g544kcal19.9g97.9g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g9067kcal317.2g1667.8g135.2g128g
Valittu annoskoko2880g4533kcal158.6g833.9g67.6g64g
Annoskoko puolitettuna1440g2267kcal79.3g417g33.8g32g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818