Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)784g5642kcal0.8g0.8g626.9g0g
Vesi588g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 529g4678kcal0g0g529g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki980g549kcal83.3g49g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g21738kcal168.2g99.6g2315.8g0g
Valittu annoskoko2880g10869kcal84.1g49.8g1157.9g0g
Annoskoko puolitettuna1440g5435kcal42.1g24.9g579g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880