Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 385g483kcal42.4g1g34.7g0g
Sokeri 546g2214kcal0g545g0g0g
Voi 321g2328kcal3.8g1.3g260.9g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g88kcal0.8g19.2g0.8g0g
Voi 80g582kcal1g0.3g65.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g401g1605kcal0g401.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini321g1059kcal22.5g41.7g86.6g0g
Mantelirouhe, 1 rkl96g556kcal20.3g5.1g48.6g11.2g
Porkkana 690g226kcal4.3g38.4g1.4g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g18373kcal191g2128g996.4g57.6g
Valittu annoskoko2880g9186kcal95.5g1064g498.2g28.8g
Annoskoko puolitettuna1440g4593kcal47.8g532g249.1g14.4g
Arvot/100g100g319kcal3.3g36.9g17.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192944