Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark800g4240kcal63.2g256g336g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Canderel makeutusjauhe40g154kcal1.2g37.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g40g240kcal9.6g2.6g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g23898kcal431g605.2g2232g0g
Valittu annoskoko2880g11949kcal215.5g302.6g1116g0g
Annoskoko puolitettuna1440g5975kcal107.8g151.3g558g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204881